Partner serwisu
10 października 2018

Zywcięzcy konkursu Bezpieczny Pracodawca i Promotor Bezpiecznej Pracy

Kategoria: XVII Konferencja Bezpieczeństwo Instalacji Przemysłowych

Podczas uroczystej kolacji, w ramach XVII konferencji Bezpieczeństwo Instalacji Przemysłowych wyłoniono zwycięzców II edycji konkursu "Bezpieczny Pracodawca w Strefach Zagrożenia Wybuchem" oraz "Promotor Bezpiecznej Pracy w Strefach Zagrożenia Wybuchem".

Zywcięzcy konkursu Bezpieczny Pracodawca i Promotor Bezpiecznej Pracy

Celem konkursu była promocja dobrych postaw pracodawcy oraz osób dbających o bezpieczeństwo w firmach. Zwycięzcą II edycji konkursu Bezpieczny Pracodawca w strefach zagrożenia wybuchem została firma Trzuskawica S.A. Z kolei laureatem konkursu Promotor bezpiecznej pracy w strefach zagrożenia wybuchem – Mateusz Samulak z firmy Pass Polska Sp. z o.o. Nagrodą Główną dla zwycięzców jest 3-dniowy udział w szkoleniu ATEX, organizowanym przez firmę IHAS.

Firma IHAS, przekazała również wyróżnienie w konkursie Promotor bezpiecznej pracy w strefach zagrożenia wybuchem dla Mariusza Krzysztyniaka reprezentującego firmą Thoni Alutec Sp. z o.o. oraz trzy wyróżnienia w konkursie dla firm promujących bezpieczną pracę w strefach zagrożenia wybuchem dla: Romana Burgiela reprezentującego firmę BART Sp. zo.o., Piotra Krysztofika z Nederman Polska Sp. z o.o. oraz Piotra Skuteli z Przedsiębiorstwa Wielobranżowego MET-TECH.

Wszystkim laureatom konkursu gratulujemy!

Organizatorem konkursu była firma IHAS Sp. z o.o. we współpracy z Państwową Inspekcją Pracy. Patronat medialny nad konkursem pełniły: Chemia Przemysłowa, Energetyka Cieplna i Zawodowa, Surowce i Maszyny Budowlane oraz portale: kierunekCHEMIA.pl, kierunekENERGETYKA.pl oraz kierunekSUROWCE.pl Celem konkursu była promocja dobrych postaw pracodawcy oraz osób dbających o bezpieczeństwo w firmach.

fot. BMP
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ